Sinema Koltuk Yıkama

Sinema gibi halka açık, ortak kullanımı yaygın olan sosyal alanlardaki koltukların temizliğinin sağlanmasında yıkamanın önemi büyüktür. Her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği sinemalarda çokça tüketilen yiyecek ve içecek artıklarının döküldüğü sinema koltukları iyi temizlenmediğinde, zamanla birikip kötü kokulara ve görüntülere sebep olur.

Profi Koltuk Yıkama olarak sinema koltuklarının yıkanması alanında da hizmet vermekteyiz.
Sinema, tiyatro gibi ortak kullanıma açık sosyal alanların temizliği hijyenik açıdan da oldukça önemlidir. "Profi Koltuk Yıkama" olarak lekeli ve kirli sinema koltuklarını profosyonel ekipmanlarımızla yerinde temizliyoruz. Uygun sıcaklıktaki su ve arındırıcılar yıkanan sinema koltuklarını yerinde derinlemesine yıkıyoruz. Her türlü kir, toz, bakteri ve kötü kokulardan arındırıyoruz. Böylece işletmenizde iş ve zaman kaybı olamadan sinema hizmeti vermeye devam ediyor.

2007 yılından bu yana Avrupa tecrübesi ile yerinde koltuk yıkamada uzman ekipmanlarımızla, profosyonel ekibimizle Alman teknolojisi ve disiplini ile çalışarak “Yerinde Sinema Koltuk Yıkama” hizmeti veriyoruz.
//]]>