Araba Koltuk Yıkama

Kişilerin evlerinden sonra gün içinde en çok vakit geçirdikleri yer arabalarıdır. Bu kadar vakit geçirilen yerlerin kirlenmemesi beklenemez. Ancak sürekli temas halinde olunan ve çok vakit geçirilen arabaların hijyenik olması insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Özellikle de araç koltuklarında yer alan kirler derine işlediği için koltukların temizlenmesi şarttır. Tam anlamıyla hijyenin sağlanabilmesi de ancak araba koltuk yıkama hizmeti ile mümkündür.
Araç koltuklarına dışarıdan bakıldığında çoğu zaman temiz görünürler. Ancak özellikle uzun süre araç koltuğu temizleme ile hijyenik hale getirilmeyen koltuklar aslında oldukça kirlidir. Özellikle kumaş kaplı koltuklar, kirleri içine daha çok çektiği için çok daha fazla kirlenirler. Koltukların içine hapsolan kirler, bakteriler ve maytlar koku yaparak arabanın ortamını olumsuz etkiler ve çeşitli hastalıklara neden olabilir.

Araba Koltuğu Yıkama Aşamaları

Araba koltuğu temizleme hizmetinin çeşitli aşamaları bulunmaktadır. Bursa araba koltuğu yıkama hizmetinden yararlandığınızda temizleme işlemi en kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. Bunun yanından araba koltuklarınız, tüm kirlerden ve bakterilerden arındırılırken herhangi bir zarara uğramaz ya da yıpranmaz. Çünkü araç koltuğu temizleme işlemine geçilmeden önce işinde profesyonel ekibimiz, aracınızın koltuklarını inceler ve ardından yıkama işlemini en doğru şekilde gerçekleştirir.

Bursa araç koltuğu temizleme hizmetinde ilk olarak koltukların yapısı incelenir. Koltukların yapısı yıkama işleminin gerçekleştirilmesi için oldukça önemlidir. Ardından araba koltuk yıkama işleminde kullanılacak materyaller belirlenir ve özel temizleme makineleri ile koltuklar köpüklenir. Bunun yanında temizlik ürününün koltukların derinine işlemesi için bir süre beklenir. Daha sonra uygun malzemeler ile köpüklenen koltuklar, iyice durulanır ve çeşitli solüsyonlar ile çok daha temiz görünmeleri sağlanır. Özel ürünlerle ve vakum makinesi ile derinlemesine temizlenen araba koltukları, sanki yeniymiş gibi bir görünüm kazanırlar.

“Profi Koltuk Yıkama” olarak 2007 yılından bu yana Avrupa tecrübesi ile araba koltuğu yıkama hizmeti vermekteyiz. Üstün Alman teknolojisi, deneyimli ve işinde profesyonel ekibimiz ile size bir telefon kadar yakınız. Siz de kaliteli hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz bizi arayabilir, Bursa araç koltuğu yıkama fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
//]]>